Kaptan Mehmet Buğra, 2014 yılında tamamen yenilenmiş 34 metrelik deluxe ketch gulet olup, Türkiye’nin Ege ve Akdeniz kıyılarında olağanüstü bir Mavi Tur deneyimi sunmaktadır. 8 şık kabinde 18 kişiye kadar konaklama imkanı sunan bu yat, büyük aileler, arkadaş grupları veya kurumsal etkinlikler için idealdir. Geniş salon ve güverte alanları, güvertede jakuzi, modern olanaklar ve deneyimli 6 kişilik mürettebat ile konfor, lüks ve macera bir arada sunulmaktadır. Marmaris’ten yola çıkarak gizli koyları, tarihi limanları ve turkuaz suları mahremiyet ve stil içinde keşfedebilirsiniz.
Yat, konfor ve mahremiyet için tasarlanmış 8 geniş kabine sahiptir. İki master kabin lüks ve ekstra alan sunarken, dört double kabin rahat konaklama sağlar ve iki triple kabin daha büyük gruplar için esneklik sağlar. Her kabinde özel duş ve tuvalet, klima, gardırop ve eğlence sistemleri mevcuttur. Salon, bar, yemek masası ve rahat oturma alanları ile hem sosyal hem de dinlendirici bir ortam sunar.
Kaptan Mehmet Buğra, panoramik manzaralı geniş açık yaşam alanlarına sahiptir. Arka güvertede gölgelikli yemek alanı, oturma grupları ve jakuzi bulunur. Ön güvertede güneşlenme minderleri ile güneşin tadını çıkarabilir, yüzme ve su aktiviteleri için kolay erişimli merdivenler vardır.
Misafirler, çeşitli su sporları ve eğlenceli aktivitelerle mavi turu keyifli hale getirebilir:
| Ay | Günlük Fiyat (EUR) | Sezon Özelliği |
|---|---|---|
| Nisan | €3,500 | Sezon Başlangıcı |
| Mayıs | €3,750 | Hava Sıcak |
| Haziran | €5,000 | Yüksek Talep |
| Temmuz | €6,500 | Yazın Zirvesi |
| Ağustos | €6,500 | Yoğun Sezon |
| Eylül | €5,000 | Sakin Denizler |
| Ekim | €3,750 | Geç Sezon |
Kaptan Mehmet Buğra ile özel Mavi Tur planlayabilir, Marmaris, Bodrum, Göcek, Gökova, Datça ve çevre adaları keşfedebilirsiniz. Kişiye özel rotalar, müsaitlik ve özel teklifler için Platin Yatçılık ile iletişime geçebilirsiniz.
Karşılaştırma Listesi
Karşılaştırmak